Arven fra Agent M

Arven fra Agent M

Før BohoChic, drev vi nettbutikken Agent M, som ble nedlagt 01. desember 2022.

Agent M nettbutikken ble laget ut av et ønske om å bruke mindre plast i 2013.

Da vi plutselig kunne se at markedet var oversvømt av "plastfrie" varer i slutten av 2022, bestemte vi å legge ned driften. Det var rett og slett for mye konkurranse på markedet for plastfrie varer. Det er selvsagt også kommet billige varianter av såkalte "plastfrie" varer som ikke nødvendigvis er bedre enn det man prøver å bytte fra, så her gjelder det å ha øynene åpne og se, hvilket produkt man faktisk velger.

I de 9 årene vi drev Agent M, så var hver dag forskjellig, og hver dag spennende.

Vi elsket å finne nye varianter av plastfrie eller bedre for miljøet-varianter enn det som var på markedet fra før av.

Man kan godt si at vi elsket å drive nettbutikk.

Vi har litt varer igjen fra Agent M nettbutikken, men noen av de vil fases stille og rolig ut. Andre merker vi har hatt, vil vi gjerne utvide, men BohoChic vil være en ny nettbutikk og ikke en kopi av Agent M, selv om det er noen like varer.

Her vil det ikke bli noen forbruksvarer som Bee´s Wraps (finnes over alt, i både jernvare, kjøkkenutstyrsbutikker mm), bakeapir mm (her har de "vanlige" merkene også kommet med ubleket og naturlig bakepapir mm).

Men det vil bli drikkefasker og kopper, fortrinnsvis av glass, fordi vi elsker glass.

Det blir unike vakre interiørprodukter.

Det vil bli estetisk vakre kaffedryppere.

Det vil bli klesplagg av naturmaterialer, fortrinnsvis, plagg man ikke trenger mange størrelser av på lager, men ponchoer, kaftaner, kimonoer og sjal,

Kanskje det aller beste, av de beste, av naturlige kosmetiske produkter som deodoranter, ansiktsoljer mm.

Det vil være litt bruktprodukter, og de vil være unike.

Og kanskje mer spennende produkter også. Så lenge det er av naturmaterialer. Det er like viktig, om enn kanskje enda mer viktig for oss i dag,

Den nye nettbutikken, er en nettbutikk vi driver på si, ved siden av en fulltidsjobb et annet sted, ikke som Agent M der det var en 100% stilling i nettbutikken i seg selv.

Derfor har vi valgt å ha levering to ganger i uken og ikke hver dag.

Vi pakker og samler opp pakken, som deretter leveres to ganger i uken.

Helt ærlig tror jeg vi har blitt avhengig av å ha en nettbutikk, vi bare elsker å finne unike og spesielle og bærekraftige varer.

PS! Den gamle bloggen vår var godt besøkt, så vi har tatt med oss de mest populære inn her. Så kan du fremdeles lese om å kjenne dine plastyper, (en av våre mest populære bloggposter), og Om silikon er bedre enn plast (enda en av de populære). Vi har til og med en helt ny bloggpost om hormoner. Håper du vil lese.

Takk for at du kikker innom den nye nettbutikken vår.

🙏🏻

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.